Janove Ottesen er mannen bak musikken og tekstuniverset til Norges mest populære rockeband, Kaizers Orchestra. Han er også den visjonære og hardtarbeidende strategen som spilte kortene riktig og holdt bandet i tetsjiktet i norsk musikkliv, fra debuten i 2001, til bandet fikk den gjeveste prisen Årets spellemann i 2013.

Janove Ottesen, en kraftfull og inspirerende foredragsholder

Ottesen har stått i front og sunget over 1000 konserter, gitt ut 10 bestselgende album og turnert store deler av Europa. Samtidig har han holdt begge beina på jorden og levd et alminnelig familieliv i Stavanger. Denne kombinasjonen er unik uavhengig av hvilken bransje man er i – og Janove øser raust av sin erfaring og kompetanse i sitt foredrag:

Det er en sterk overføringsverdi fra en verden vi alle forbinder med fest og moro til generell arbeidsvirksomhet med hardt strategisk og planmessig arbeid for å oppnå sine visjoner og sine mål.

Janove Ottesens foredrag handler med andre ord om det vi alle egentlig jobber mot og ønsker å lykkes med: Oppnå resultater.

Kaizers Orchestra

Janove Ottesen er en tydelig og inspirerende foredragsholder. Han snakker kraftfullt og godt om hvordan Kaizers Orchestra gikk fra å være et kjellerband fra Bryne til Norges største rockeband gjennom tidene:

  • Hvordan han tenkte og planla
  • Hvordan han tydeliggjorde visjoner og la konkrete strategier
  • Hvordan han gjennomførte sine visjoner og strategier
  • Hvordan bandet fordelte oppgaver
  • Hvordan de kommuniserte og løste konflikter
  • Hvordan de bevarte normaliteten og forholdet til familie og hverdag

Foredraget varer rundt 45 minutter, og avsluttes normalt med en låt eller to på piano.