Bjarte Tjøstheim

Bjarte Tjøstheim

Bjarte Tjøstheim er en av Norges mest populære radioprofiler, som en av programlederne i Radioresepsjonen på NRK P3. Han er komiker og skuespiller, og for tiden å se på Underholdningsavdelingen på NRK1 sammen med blant andre Robert Stoltenberg, Live Nelvik og Vidar Magnussen.

Bjarte begynte sin radiokarrière i Radio Vest som 17-åring, men begynte etter hvert i NRK i radioprogrammer som NRQ og Holger Nielsens Metode. Siden 2006 har han sammen med radarparet Steinar og Tore Sagen altså vært programleder i Radioresepsjonen. Høsten 2010 gikk programmet også flyttet til TV under navnet Radioresepsjonen på TV.

Artisten og skuespilleren Bjarte Tjøstheim

Som skuespiller har Bjarte hatt roller i TV-seriene Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? og Julekongen, og han hadde en mindre rolle i første sesong av TV-serien Lilyhammer. Våren 2013 og 2014 var han en markant deltaker i NRK1’s humorprogram Underholdningsavdelingen som gikk i sine første to sesonger på lørdagskveldene. Tredje sesong kommer våren 2015.

Tjøstheim har blant annet laget den lett frustrerte og velkjente figuren Romeren, for ikke å snakke om den hysteriske Gollum-parodien. Begge figurene egner seg godt i vb-format på nærmest et hvilket som helst arrangement, enten som del av et fagprogram på dagtid eller som en del av en løssluppen middag.

Bjarte er også en av Trond-Viggo Torgersens faste makkere i konseptet Hvorfor det?, som gjøres live jevnlig i Oslo, Stavanger og Trondheim. Dette er et improvisert show som bygges rundt spørsmål som publikum kommer med der og da og som danner grunnlag for standup og generelle betraktninger fra Torgersens og Tjøstheims side.

Bjarte Tjøstheim

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen