Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo har lang fartstid i det norske underholdnings- og foredragsmarkedet.
Hans overordnede mål med alle sine foredrag er at de skal være morsomme, nyttige og inspirere mennesker til å ta små valg i hverdagen som gir store endringer over tid. På denne måten vil han bringe verdi og innhold til ditt event!

Etter selv å ha stirret døden i hvitøyet er hans pasjon å gjøre hver dag så bra som mulig.
Personlige og dyrkjøpte erfaringer blir levendegjort gjennom en energisk og underholdende fremføring og mesterlig historiefortelling.
Med kløkt, humor og praktiske eksempler forteller Freddy Kjensmo enkelt og effektivt hvordan vi kan feire dagen i dag.

Freddys mest populære foredrag for tiden har tittelen Det er som det er. Og det blir som det blir.
Her tar Freddy en nærmere kikk på viktigheten av aksept i livet. Aksepterer vi oss selv og livet slik det til enhver tid er, er det også lettere å være raus og sjenerøs ovenfor de du har rundt deg.
Foredraget er pakket med enkle tips og triks som kan føre til bedre arbeidsmiljø, mer arbeidsglede og gjøre hverdagen lykkeligere.

Med en stor dose humor, gnistrende historiefortelling og rutine fra 1000 foredrag for norsk arbeidsliv,  er dette foredragsholderen å booke til neste medarbeidersamling, kick-off eller personalsamling.
La din arbeidsplass feire ulikheter, og bli inspirert og oppløftet på en underholdende måte av en morsom foredragsholder som selv vet viktigheten av å leve hver dag til fulle.

I 2023 ga Kjensmo ut boken Må lære meg å melke kuer, som også er et feelgoodforedrag om livet og demenssykdom.
Over 400 000 mennesker er pårørende til noen med demenssykdom i Norge, og foredraget er basert på Kjensmos og farens reise sammen fra sistnevnte fikk de første tegnene på aldersdemens.
Resultatet har blitt en bok og et foredrag som setter fokus på pårørenderollen på en helt ny og frisk måte. Det er samtidig en historie om et levd liv, og den er både rørende, morsom, gripende og lærerik.
Freddy Kjensmo forteller om hvordan han har brukt kreativitet og humor for å takle situasjonen hvor han, som ny kaptein på skuta, måtte ta seg av faren.
Foredragsholderen deler raust av sine egne erfaringer som pårørende og er innom viktige temaer som:

  • Hva er lurt å gjøre og ikke gjøre som pårørende til en demenssyk?
  • Viktigheten av å snakke med andre.
  • Er det tillatt å le i en så alvorlig situasjon?

Med lun humor, stor kjærlighet og mesterlig historiefortelling er dette et foredrag som treffer rett i hjertet på tilhørerne. Tårer og latter avløser hverandre. Ikke minst minner Kjensmo om verdien av at vi deler om vanskelige situasjoner, slik at man ikke føler seg så alene og hjelpeløs.

Dette er et foredrag som passer for helsepersonell, sykehus, institusjoner, kommuner, pårørendegrupper, demensforeninger, pensjonistforeninger eller bedrifter som vil ha et rørende, tankevekkende og underholdende foredrag om et tema som angår de fleste av oss.

Varighet ca 40 minutter. Det er også mulighet for en runde med spørsmål og svar etter foredraget.

Freddy Kjensmo

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen