Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo

Hva har fotballspiller Martin Ødegaard, suksessforfatter Jo Nesbø og brødrene Ingebrigtsen til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert verdens fremste og eneste antimotivator, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem. Suksessforedraget nå i oppdatert 2020-versjon.

Freddy Kjensmo er humorveteranen som var med på å etablere stand-up comedy i Norge. Han har over 1500 show bak seg, skriver jevnlig tekster for NRK radio, har medvirket i en rekke programmer på NRK, TVNorge og TV2, er spaltist og kåsør, har vært manusforfatter for Nytt på NyttHallo i uken og Best uten Ball m.fl. I tillegg er han forfatter av flere humorbøker.

Omtale av Freddy Kjensmo’s foredrag:

Tid for tomgang – et ANTI-motivasjonsforedrag

Komikeren Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:

«Vi er overmotiverte her til lands!

Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innsidehandlere og gutta i Finance Credit – det er topp motiverte folk hele gjengen.»

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingsaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.

Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser oss hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang!

Freddy Kjensmo

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.
  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Rull til toppen