Helge Gudmundsen

Helge Gudmundsen

Helge Gudmundsen er kjent som prosjektleder fra NRK, hvor han arbeidet fra 1986 til 2015. Han er også fotballtrener for Flatås Lions, et fotballag for utviklingshemmede, som han har jobbet med siden 1996. Dette har ført til lederutdannelse i Norges Fotballforbund, og verv i NFF’s Breddekomite og Trøndelag Fotballkrets.

Gudmundsens engasjement er hedret med Adresseavisens Hedersrose (2006), Tulipanprisen, Lions International (2007), Rosenborgs hederspris (2008), Melvin Jones Fellow (Lions International’s høyeste utmerkelse, 2012), samt fikk diplom og honorært lederstipend for fortjenstfull innsats for fotballen gjennom 24 år fra Norges Fotballforbund (2013).

Helge Gudmundsen er en inspirerende og dyktig foredragsholder med stor inspirasjons- og motivasjonsevne

Gudmundsen er opptatt av livsglede og menneskeverd i næringsliv, offentlige virksomheter og foretak – kort sagt i alle livets sammenhenger. Foredragene er krydret med bilder og filmsnutter fra hverdagen sammen med utviklingshemmede, og formidler livsglede og latter – men også en livserfaring om smerte og nederlag. Som Helge sier:

Det handler om et samfunn preget av mangfold og inkludering. En fortelling om det å bli sett og verdsatt der personen er viktigere enn prestasjonen. En fortelling om utvikling, delmål og gleden av å se at man lykkes, og ikke minst handler det om et samfunn preget av respekt, toleranse, likeverd og menneskeverd.

Gudmundsen tilpasser alle foredrag til hver enkelt oppdragsgivers behov, verdier og visjoner, og han knytter det an til sine hovedstikkord som Den gode leder, inkluderende arbeidsliv, motivasjon og arbeidsmiljø, teamarbeid og En god dag på jobb!

Foredragene til Helge kan legges opp med alt fra 45 minutters varighet til 5 timers prosessforedrag. Ta kontakt for booking!

Helge Gudmundsen

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen