Erik Thorstvedt

Fotball-ekspert Erik Thorstvedt i TV 2.

Erik Thorstvedt er en av våre mest etterspurte foredragsholdere, antagelig fordi han har klart å kombinere stor prestasjonsevne i idrett med et godt hode og evne til velformulert å lære bort det han kan. I tillegg tilpasser han i noen grad sine foredrag til hver enkelt kunde, noe som har ført til at folk har hørt foredraget opptil flere ganger uten å sovne.

Erik er tidligere fotballspiller, og regnes av mange som Norges beste keeper gjennom tidene. Han har spilt profesjonelt i Sverige, Tyskland og England, og har til sammen 97 A-landskamper for Norge. Thorstvedt har etter endt fotballkarriere vært keepertrener på landslaget, sportsdirektør, forfatter, ekspertkommentator, programleder og gründer. Han er de siste årene kanskje mest kjent fra TV Norges to programserier Heia Tufte!

Erik Thorstvedt er også en mye brukt konferansier og toastmaster, ettersom han er flink til å avvikle både sosiale og faglige sammenkomster med både humor og ettertanke.

Omtale av Erik Thorstvedt’s foredrag:

Kan vi lære noe av menn i korte bukser?

I foredraget Kan vi lære noe av menn i korte bukser? er Erik Thorstvedt opptatt av lagbygging, motivasjon og selvledelse.

Hvordan oppnås best mulig klima for samarbeid på tvers av organisasjoner og virksomheter? Hvordan setter vi sammen et best mulig team for å oppnå det vi vil? Spørsmålet er rett og slett om det er mulig å lære noe av menn i korte bukser?

Med fotballens logikk og lagarbeid som bakgrunn snakker han muntert og inspirerende om hvordan vi best mulig kan prestere innenfor hvert vårt felt – med de menneskene vi til enhver tid er sammen med.

Foredraget varer normalt rundt halvannen time, men det kan også bygges ut og tilpasses en mer prosessuell setting. Både halv- og heldagsopplegg er mulig.

Erik Thorstvedt

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen