Eva Bratholm

Eva Bratholm

Eva Bratholm er en av Norges dyktigste og mest erfarne journalister og kommentatorer. Hun har vært tilknyttet både NRK, Dagbladet, Dagsavisen og Arbeider-Avisa, og har særlig dekket utenriksstoff generelt og amerikansk politikk og samfunnsliv spesielt.
I dag er hun informasjonssjef i NORAD, kombinert med oppdrag som konferansier og debattleder i både næringsliv, offentlig sektor og organisasjonslivet.

Eva Bratholm – førsteklasses debattleder, konferansier eller paneldeltaker

Med sin bakgrunn som journalist, forfatter og kommentator er Eva Bratholm en førsteklasses debattleder, konferansier eller paneldeltaker. Å lede en konferanse, avvikle en paneldebatt eller gjøre et godt og levende intervju med et spennende menneske kreves både erfaring, evne til å holde mange tråder samlet og ikke minst leverings- og formuleringsevne.

Trenger du en aktiv, tydelig og pågående programleder med glimt i øyet og evne til å engasjere tilhørerne, er Bratholm et naturlig valg!

Eva behersker også engelsk flytende og kan dermed lede en hvilken som helst konferanse eller debatt på engelsk. Bratholm er fleksibel på pris, ta kontakt med ditt behov så finner vi sammen fram til riktig pris og betingelser!

Eva Bratholm

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen