Dennis Asbjørnsen

Dennis Asbjørnsen er en ung, spennende blogger, greenfluencer, forfatter, foredragsholder og innehaver av Norges største kjøkkenhagekonto i SoMe som elsker egendyrka økomat fra egen hage i Stavanger.

Utgangspunktet for Dennis var rett og slett ønsket om å lage en liten kjøkkenhage, og da med prinsipp om å dyrke økologisk og bærekraftig. Det innebar å gjenbruke potter og hageredskaper, sanke egne frø og drive manuelt håndarbeid. Ønsket var å bruke minst mulig penger på kjøkkenhagen – og resultatet er at Dennis i dag spiser egendyrka økologisk mat fra egen hage!

Erfaringene Dennis gjør seg, og den unike gleden han føler ved å dyrke sin egen mat, har resultert i Norges største kjøkkenhagekonto på Instagram, og en stor interesse for foredrag og kurs. Her sprer Dennis kunnskap, informasjon og inspirasjon om dyrking av spiselige vekster – enten det er i en svær kjøkkenhage, på balkongen eller i et kjøkkenvindu. Verdien er den samme uansett hvor stor eller liten plass man har. Du dyrker og skaper noe!

Asbjørnsen har tre grunnprinsipper for alt han gjør:
Enkelt, billig og bærekraftig.
Dette er prinsipper han formidler hvor enn han er – i alle sammenhenger!
Dennis er blant annet ambassadør for FK/Bondekompaniet og fører et godt samarbeid med landets ledende hageleverandører – og han har en egen nettbutikk med diverse spiselige vekster og eget hageutstyr gjennom merkevaren SPISELIGHAGE.

Du finner ytterligere informasjon om Dennis og alt han steller med her:
www.spiselighage.no

Foredrag om Dennis’ kjøkkenhage og metoder for enkel dyrking av egen mat

Dennis forteller inspirerende om seg selv og sin interesse i den hensikt å la deltakerne bli kjent både med ham og hans dyrkehistorie:
Hva har han gjort i sin kjøkkenhage?
På hvilke måter skaper han en kjøkkenhage?

Så deler han raust metoder og tips for å dyrke enkelt, billig og bærekraftig.
Det handler om å utnytte vokseplassen effektivt, om samplanting og fransk samplanting med blomster i kjøkkenhagen, om skadedyrhåndtering og mye mer.
Dyrker du kjøkkenhage, får vi et bedre klima på jorden!

Til slutt åpner han for spørsmål og diskusjon.

Dennis Asbjørnsen

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen