Tom Nordlie

Tom Nordlie

I barndommen var Tom Nordlie innadvendt og forsiktig. Men farens tidlige bortgang førte til at han måtte ta ansvar. Viktige hendelser kan påvirke din evne til å ta ansvar og bli leder. Men denne evnen kan også utvikles gjennom riktig fokus – dersom DU vil!

Morsomme og engasjerende foredrag med Tom Nordlie

I dag er Tom Nordlie kjent for å holde morsomme og engasjerende foredrag, og involverer gjerne publikum underveis. Dette foredraget egner seg derfor godt for bedrifter som ønsker å gi ansatte inspirasjon og ny giv.

Tom ble landskjent da ODD rykket opp til Eliteserien under hans ledelse. Og flere oppturer skulle det bli – han gjenreiste Sandefjord som fotballby, han oppnådde opprykk og eliteserie-sølv med Start, cupmesterskap med Lillestrøm, cupfinale og sølv i serien med Avaldsnes. Han har reddet både Viking og Kongsvinger fra nedrykk, gjennom å raskt skape positive resultater.
Tom er også tildelt Kniksen-prisen for sitt arbeide.

I sitt foredrag deler Tom sin erfaring og sin lederfilosofi; om hvordan man kan snu motgang til medgang, om situasjonsbestemt ledelse, om involveringspedagogikk, om spenningsnivå, om konfliktløsning… pakket inn i humor, involvering og engasjement…

Dette er en god investering!

Tom Nordlie

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen