Steinar Lyse

Steinar Lyse

Steinar Lyse har vært en velkjent og aktiv humorist og tekstforfatter i norsk underholdningsbransje i snart en mannsalder.

Han kommer fra Stavanger, og har sin bakgrunn fra revyguppa Løgnaslaget. Han har også spilt i en lang rekke show og revyer i både Oslo, Bergen, Haugesund og Kristiansand. Steinar har vært med på å starte kultur-og revyscenen Stavangeren i Stavanger, hvor han i flere år var booking- og programansvarlig. Han har også jobbet bak scenen som regissør og medprodusent.

De siste årene har Steinar holdt en lang rekke foredrag rundt omkring i landet.

Omtale av Steinar Lyse’s foredrag:

Må jo bare le

«Må jo bare le» er noe jeg sier til meg selv opptil flere ganger om dagen.
Jeg er glad for å kunne se det absurde og morsomme i situasjoner som andre kanskje ikke synes er like festlige. Smil og latter er viktig for meg!

Jeg er i den heldige situasjon å ha kunnet leve av nettopp smil og latter i flere tiår.
Det å jobbe som komiker er og blir et spesielt yrke. Jeg tror samtlige av oss komikere har noe til felles. Vi har fått utlevert en egen, spesiell evne til å observere og gjenskape morsomme og underholdende episoder i dagliglivet.
Det jeg synes er morsomt, samsvarer ikke alltid med det andre trekker på smilebåndet av. Heldigvis er vi mennesker forskjellige også når det gjelder humor. Men noe har vi tilfelles.
Alle blir fra fødselen av utstyrt med smil og latter. Smil og latter er – som vi alle vet – tegn på at folk trives. De menneskene du smiler og ler samme med er dine beste venner og kolleger.
Dessuten er det sammen med nettopp disse menneskene du oppnår gode resultater.

Hva gjør du for å skape smil og trivsel på din arbeidsplass?
Hva bidrar du med slik at dine kunder, samarbeidspartnere og kolleger får  en fin dag?
Hva gjør du for at kunder og kolleger ønsker å samarbeide med nettopp deg?
Hva med ditt og bedriftens omdømme?

De du smiler, ler og har det morsomt sammen med er dine beste kolleger – de du kan stole på – både i medgang og motgang.

Foredraget Må jo bare le tar utgangspunkt i boka med samme navn.

Bli bedre på deg selv!

Foredraget Bli bedre på deg selv! er skrevet og blir fremført av komikeren, tekstforfatteren og revyartisten Steinar Lyse, og blir av tilhørere beskrevet som underholdende, inspirerende og ikke minst matnyttig. Kort sagt et underholdende og meningsfullt innspill på de fleste typer konferanser og seminarer.

Formålet med foredraget er nettopp at du skal få lyst til å bli en enda bedre og hyggeligere person å jobbe sammen med.. Du skal bli en som både utfordrer og inspirerer de du jobber sammen med. Uansett hva du jobber med.

Hvor mange ganger til dagen sier du «Ha en fin dag»? Hvis du virkelig ønsker at dine kunder og medarbeidere skal få en fin dag må du starte med deg selv. Det er bare DU som kan gjøre noe med trivselen på arbeidsplassen. Du skal være med å lage en fin dag på jobben.

Tenk deg litt om. Hva bidrar du med? Er du flink til å verdsette dine medarbeidere? Hva tror du folk mener om deg? Hva er ditt omdømme? De fleste firma jobber for å få et bra omdømme. Hvordan jobber du med ditt omdømme?

Gjør noe med deg!

Å mangle humor er å mangle ydmykhet.

Humor er et glimrende verktøy til å skape trivsel og god kommunikasjon. Det er viktig å ta vare på humoren, og ikke minst de personene som bruker smil og latter på en inkluderende måte. Du skal ikke være redd for vise følelser i form av smil og latter. Smil og latter er tegn på trygghet. De du smiler og ler sammen med er dine beste venner og kolleger.

Latteren har definitivt kommet for å bli. Vil du være med på å skape trivsel må du være villig til å by på deg selv.

Slipp latteren løs det er vår!

Dette foredraget kan eventuelt deles opp i to avdelinger med gruppe- eller plenumsdiskusjon. Innholdet fungerer også som tema i konferansieroppdrag.

Ikke kast bort pengene på trivsel!

For å trives må du drive med noe du liker og noe som også gir deg mening.

Steinar Lyse sier i sitt foredrag Ikke kast bort penger på trivsel! at det er på høy tid at trivselen på arbeidsplassen blir prioritert. Stress, utbrenthet og mangel på motivasjon skyldes ofte mistrivsel. Men det nytter lite å bruke penger på dyre kick-off, firmaturer o.l og håpe at fra nå av blir det trivsel på jobben. Det trenges trening og oppfølging også når det gjelder trivsel ellers kan penger brukt på ulike firmatilstelninger – bli penger rett ut av vinduet.

Det meste er opp til deg selv. Det er bare du som kan gjøre noe med trivselen. Hvis du og alle andre går og venter på noe skal skje, skjer det absolutt ingenting.

Steinar Lyse

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen