Peter Warren

Peter Warren

Peter Warren er en markant og erfaren økonom og investor med lang erfaring og kompetanse fra norsk og internasjonalt finansliv.

Peter Warren holder inspirerende og tilpassede foredrag

Warren holder inspirerende og tilpassede foredrag basert på egne erfaringer om motgang, frykt, motivasjon, måloppnåelse, adferdspsykologi, endring og hjernetrening. Han leverer svært anvendelige og spennende innspill som kan bidra positivt for de fleste typer virksomheter.

Peter Warren er utdannet innenfor statsvitenskap, økonomi, etterretning og psykologi. Han har bygget opp og solgt 3 ulike finansselskaper, og har dessuten tradet valuta, renter, aksjer, råvarer og derivater i over 30 år. Til tross for sin høydeskrekk har Peter som spesialjeger i England gjennomført over 3000 fallskjermhopp, og han har 2 NM-gull (ett i båtrace og ett i fallskjerm). Han har også vunnet 5 internasjonale priser i forvaltning.

Lurer du overhodet på noe som helst når det gjelder finans, investeringer, motivasjon og endringsmestring kan et foredrag med Peter Warren være løsningen. Ta kontakt for ytterligere informasjon / booking!

Peter Warren

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen