Jan Erik Larssen har i mange år vært en av våre mest populære programledere, kjent fra Go’elg og Autofil på NRK og Broom på TV2. Han har også vært programleder for store direktesendinger som NRK’s Ta sjansen, Spellemannsprisen, Momarkedshoet og TV-aksjonen.
Han vant Gullrutens publikumspris i 2003.

Gjennom årene har han opparbeidet seg en betydelig erfaring gjennom samarbeid med svært ulike aktører i alle deler av norsk samfunnsliv, og kombinert med Jan Eriks genuine interesse for andre mennesker og naturlige entusiasme og energi gjør dette ham til en av våre aller beste konferansierer og møteledere.

Så har han gjennom livet også opplevd nedturer og utfordringer som har gitt ham erfaring og kompetanse til å håndtere livet sjæl – i 2009 gikk han på en psykisk smell og fikk diagnosen panikkangst. Dette jobbet han seg gjennom og sterkere ut av, og han mottak Åpenhetsprisen i 2015 av Mental Helse Norge for sin evne til å snakke om psykisk helse.
Dette har munnet ut i foredraget Gjennom livets berg- og dalbaner, med livet som innsats, hvor Jan Erik forteller inspirerende, morsomt og levende om sine erfaringer og opplevelser gjennom livet. Foredraget egner seg godt som motivasjonsinnlegg, som innspill til håndtering av omstillinger og til endringsmestring.
Foredraget kan også kombineres med sang, og det synes Jan Erik er fryktelig gøy – han har sunget hele livet, og har hatt roller i musikaler, vært med i Oslo Gospel Choir og dirigert barnekor i en årrekke.

Og ikke nok med det – hans prosjekt Hallelujaexpressen er en raus, klassisk gospelkonsertopplevelse med historiefortelling og budskapsformidling både verbalt og musikalt. Konserten spenner en videre bue over hverdagen for oss alle, i en tid vi ikke har vondt av litt meningsfylt oppmuntring.

Hvis du har behov for stødig programledelse, energi og glede på ditt arrangement, finnes neppe bedre løsning enn Jan Erik Larssen!