Lars Kolsrud

Lars Kolsrud

Lars Kolsrud er utdannet lege med spesialitet fysikalsk medisin og rehabilitering, og har i tillegg utdannelse fra idrettshøyskolen, samt utdannelse som fysioterapeut. Han har jobbet med norsk toppidrett i nesten 40 år, og har de siste årene vært ovelege for Olympiatoppen ved Toppidrettssenteret i Oslo. Gjennom årene har Kolsrud hatt det medisinske ansvaret for mange av våre beste og mest profilerte utøvere.

Lars Kolsrud har alltid interessert seg for det som er spesielt, morsomt og inspirerende. Han har forsøkt å lære av opplevelser og livskunst som er praktisert av menneskene han har truffet, og da spesielt i toppidrettsmiljøet. Det finnes svært forskjellige mennesketyper i så ekstreme prestasjonskulturer som toppidrettsmiljøet representerer. Likevel har disse menneskene egenskaper og livsstilsteknikker som gjør at de opplever stresset og oppmerksomheten rundt sine liv og gjøremål, både som normalt og stimulerende. Alt dette har gitt Kolsrud erfaring og kunnskap vi alle kan lære noe av:

Livet består jo for oss alle av en rekke kortere eller lengre karrierer med helt forskjellig fokus og prioritering. I alle disse periodene, uansett alder og aktivitet, trives vi best når vi lykkes i å nå våre mål, når vi kan oppleve oss selv om flinke. Og aller best er det når andre også ser at vi er flinke og gir oss fortjent ros!

Kunnskap om hvordan vi best kan erfare personlig suksess og bidra med begeistring i hverdagen er positivt for oss alle, uansett livsfase, aktivitet, nivå eller målsetting!

Omtale av Lars Kolsrud’s foredrag:

I hodet på en toppidrettsutøver

Lars Kolsruds foredrag I hodet på en toppidrettsutøver handler om hva vi kan lære av våre beste idrettsutøvere:

  • Hva er det som gjør de beste så gode?
  • Hva er det de har felles?

En grunnleggende forutsetning er at vi evner å dra nytte av det de beste rundt oss har å by på av energi, humør og kompetanse. Det handler om planlegging, om å lære av andre og om å beholde humøret og pågangsmotet gjennom monotone og kanskje ikke helt vellykkede prosjekter og oppgaver.

Eller som astronauten Neil Armstrong har sagt:

Alle store prestasjoner, også de teknisk mest kompliserte, drives best frem av begeistring!

På muntert og inspirerende vis forteller Kolsrud oss hva vi kan lære av våre beste idrettsutøvere. Hvilke grep vi selv kan ta i bruk for å mestre de oppgaver og mål vi har i vår egen hverdag – både hjemme og på jobb!

Lars Kolsrud

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen