Kjetil Rolness

Kjetil Rolness

Kjetil Rolness er sosiolog, forfatter, spaltist i Dagbladet og profilert samfunnsdebattant. I 2016 ble han kåret til Årets Gullpenn, med bl.a. denne begrunnelsen:

«Kjetil Rolness er en av de mest aktive og sentrale debattantene i norsk offentlighet. I Dagbladet leses han av svært mange. På de nye medieplattformene har han også skaffet seg en stor leserskare. På Facebook alene følges han av tusener, av og til like mange som selv regionavisene kan by på i lesertall. Han har gitt viktige bidrag til å løfte den dagsaktuelle debatten inn i en ny medievirkelighet, uten at det har gått ut over den språklige kvaliteten. Kjetil Rolness kan være kontroversiell, usaklig eller, ja, til og med slem, men det gjør det ikke mindre interessant å lese ham.»

Kjetil Rolness, foredragsholder med kråblikk, engasjement og en god latter

Det er minst like interessant og morsomt å høre på ham – som konferansier eller foredragsholder. Rolness balanserer fagkunnskap, skråblikk, engasjement og underholdningsverdi. Han kan gi deg både a-ha-opplevelser, overraskelser og en god latter – enten han snakker om smak, merkevarer, kjønnsroller eller boligpolitikk. Særlig fornøyelig er hans kåseri om nordmenns hang til kos – et foredrag som treffer oss alle hjemme, og får oss til å se oss selv et komisk, men forsonende lys.

Rolness holder flere foredrag – alle ledsaget av morsomme lysbildeeksempler. Les mer på hans egen hjemmeside http://www.rolness.no/foredrag

Kjetil Rolness

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen