Fredrik Skavlan

I over ti år arbeidet Fredrik Skavlan som journalist, kommentator og tegner i Dagbladet og Aftenposten, før han slo igjennom som programleder for talkshowene Absolutt og Først & Sist.

I Sverige fikk han sitt store gjennombrudd i 2009 med Skavlan, som ble hyllet av kritikere og samlet millioner av seere. Showet var Nordens desidert største og ble spilt inn i Stockholm, Oslo, London og New York. Etter totalt 25 år som talkshow-vert valgte han høsten 2021 å takke for seg.

I dag jobber Fredrik som eksekutiv produsent for andre talkshow-profiler. Han leverer dessuten tegninger til blant annet Aftenposten og Dagens Nyheter i Sverige, og har også illustrert flere bøker.

Fredrik bor i Oslo med samboer Maria Bonnevie og er far til seks barn.

Omtale av Fredrik Skavlan’s foredrag:

Slipp kontrollen – bli et sosialt geni

Hvorfor er det så vanskelig å være på vårt beste når vi behøver det som mest?
Hvordan kan tap av kontroll skape tilstedeværelse og lokke frem våre fineste egenskaper?
Gjennom å våge å slippe kontrollen har Fredrik Skavlan skapt unike møter og samtaler med alt fra verdensstjerner til vanlige medmennesker.

Navnet Skavlan var synonymt med Nordens største talkshow og en internasjonal gjesteliste uten sidestykke. I sitt underholdende og tankevekkende foredrag forteller Fredrik om et gjennombrudd mot mange odds, og om hvordan han fra starten gjorde sine svakheter om til styrker. Han tar oss med bak kulissene når Taylor Swift, Bill Gates og andre storheter kommer på besøk, men deler også helt personlige erfaringer om kommunikasjon, risiko og lederskap – til inspirasjon for alle som har med mennesker å gjøre.

Teknikk: Storskjerm med lyd, for avspilling av klipp.
Lengde: 40 minutter eller 55 minutter m/Q&A

Fredrik Skavland

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen