Heidi Gjermundsen Broch

Heidi Gjermundsen Broch

Heidi Gjermundsen Broch er en av våre fineste og mest spennende musikalske sangere og skuespillere. Hun har gjort seg bemerket i oppsetninger som Ronja Røverdatter, Edith Piaf og Evita på Det Norske Teatret, og hatt hovedroller i An-Magritt,Tolvskillingsoperaen og Which Witch samme sted.

Artisten Heidi Gjermundsen Broch, Norges fremste kvinnelige sanger og skuespiller

I 2009 hadde Heidi hovedrollen som Donna i musikalen Mamma Mia!, som var første musikal ut i den gamle operaen i Folketeaterpassasjen i Oslo. Denne forestillingen fikk anmelderne til å trille fram sekseren på terningen, og den ble sett av over 200 000 mennesker. I 2010 var hun tilbake på Det norske teatret, og høsten 2010 spilte hun hovedrollen i musikalen Next to normal – en rolle hun fikk fabelaktige kritikker for. Hun mottok Heddaprisen for beste kvinnelige skuespiller, samt Kritikerprisen for sin innsats i denne oppsetningen.

Sommeren 2012 og 2013 tilbrakte Heidi på Stiklestad, hvor hun medvirket som Gudrun i Spelet om Heilag Olav. Våren 2014 arbeidet hun for Scenekvelder og deres oppsetning av musikalen Last 5 years på Edderkoppen teater i Oslo, hvor Heidi gjorde rollen som Lena.

I den senere tid har Heidi vekslet mellom musikaler, ny dramatikk og klassikere på Det norske teatret. Hun har også gjort en rekke roller i Radioteatret og dubbet flere tegnefilmer.

I 2010 ga Heidi ut albumet Tidevann sammen med musiker og komponist Terje Norum. Albumet presenterer dikt av Inger Hagerup, tonesatt av Norum. I 2011 ga hun ut albumet Blåøyd jævel, et album basert på Alf Prøysens fabelaktige sangskattkammer.

Kunstneriske innslag og helaftens konserter

Ved siden av virket ved Det norske teatret har Heidi samarbeidet med mange av landets store orkestre, og konsertert særlig på østlandet med sin faste musikertrio. Hun har et bredt repertoar som spenner fra musikalmateriale via nordiske viser til jazz. Heidi er særdeles velegnet til alt fra små kunstneriske innslag til helaftens konserter!

Høsten 2015 deltok Heidi i tv-programmet Stjernekamp på NRK1 hver lørdag. Og 16. januar 2016 var det Europapremiere i Oslo – da kommer Heidi tilbake på hovedscenen til Det norske teatret i hovedrollen som Annema i Tenk om, signert suksessduoen bak Next to Normal.

Vi er stolte av å representere Norges fremste kvinnelige sanger og skuespiller!

Heidi Gjermundsen Broch

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen