Dag Erik Pedersen

Dag Erik Pedersen

Dag Erik Pedersen er en meget ettertraktet og dyktig foreleser. Hans foredrag Aldri god alene er en reise i motivasjon og opplevelse, og det å stadig ville bli bedre.

Dag Erik Pedersen er en av våre mest fremtredende sportsjournalister og tv-fjes, og han er flittig brukt som intervjuer og direktesendingsavvikler i NRK1. Dag Erik behersker en lang rekke språk flytende, og har intervjuet en lang rekke prominente og velkjente artister og kulturpersonligheter i inn- og utland. Han er også et engasjert og virksomt menneske, og var senest sterkt involvert i Rod Stewart-konserten i Nevlunghavn sommeren 2007, til inntekt for Kreftforeningen.

Pedersen er, i tillegg til en fremragende og sterkt engasjerende foredragsholder, en ofte benyttet konferansier og toastmaster i både faglige og mer underholdende sammenhenger.

Omtale av Dag Erik Pedersen’s foredrag:

Aldri god alene

Dag Erik Pedersens foredrag Aldri god alene er en reise i motivasjon og opplevelse, og det og stadig ville bli litt bedre. Kan den lille gutten som ble sist i alle sykkelløp, bli kaptein på verdens beste profflag, er alt mulig!

Pedersen er opptatt av målsetting, og av det å snu negative opplevelser til å bli positive. Hans foredrag er bygget rundt følgende nøkkelord:

  • Finne forbedringer
  • Å være handlingsrettet
  • Bli stadig litt bedre
  • Skapte entusiasme og glød
  • Utvikle «ut av køen»-tankegang
  • Snu det negative til egen fordel
  • Levere kvalitet

Hele Pedersens foredrag Aldri god alene handler om denne prosessen.

Pedersen var kompromissløs når det gjaldt å oppnå resultater når han syklet aktivt. Slik tenker han også omkring det han gjør i NRK i dag også: Du er aldri bedre enn ditt siste resultat! Derfor må det skapes glød, engasjement og vilje til å lykkes. Aldri god alene er bygget opp rundt dette.

Dag Erik Pedersen

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen