Trond-Viggo Torgersen

Seminarpartner representerer eksklusivt Trond-Viggo Torgersen, en av landets mest kjente og folkekjære komikere og programledere.
Han har en lang og variert karriere bak seg, på flere samfunnsområder, og ble 24. april 2024 utnevnt til Kommandør av St. Olavs Orden for sin fremragende samfunnsnyttige innsats.

Han er utdannet lege, og kjent for de fleste fra NRK og en rekke forskjellige programmer og roller. En nærmere presentasjon tør være unødvendig, men mye spennende er også å finne på www.trond-viggo.no (der kan også flere av hans klassiske litterære verk bestilles).

Trond-Viggo er for tiden aktuell både med sitt musikalske standupforedrag Tenke sjæl, samtaleforedraget Kroppen for voksne og turneen Resten av livet sammen med Else Kåss Furuseth.

Tenke sjæl

Trond-Viggo Torgersen har i mange år vært en av Norges mest populære programskapere og tv-underholdere, og hans Tenke sjæl – konsept har satt sitt preg på flere generasjoner allerede.

Denne grunnfilosofien handler om forholdet mellom lek og ansvar, om vår evne til å få det gode ut av livet. Om å kommunisere og forstå hverandre, og ikke minst om å ta ansvar for eget liv og egen utvikling.

Standup-formen ligger Trond-Viggo nær – den rene foredragsformen har Trond-Viggo forlatt. I stedet lager han en frisk og spenevarm kombinasjon av prat og sang, en slags musikalsk standup – godt hjulpet av piano og gitar:

Han snakker muntert om erfaringer, kommunikasjon, kjønnsroller og nysgjerrighet og knytter dette til noen av sine mest kjente sanger, som for eksempel Hjalmar, Stilig, Familien og Tenke sjæl. Ved bruk av humor gir han tilhørerne en sjanse til å kjenne seg igjen – og dermed en mulighet for å utvikle seg.

Konseptet egner seg utmerket på dagtid som del av en fagkonferanse eller som avslutning på internarrangementer og kompetanseprogrammer.

Varighet er 30-45 minutter.

Trond-Viggo Torgersen

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen