Robert Stoltenberg

Robert Stoltenberg er en av Norges mest populære og folkekjære komikere, og vi er svært stolte over å representere ham eksklusivt i det norske markedet.
Robert er tilknyttet underholdningsavdelingen i NRK, hvor han gjennom årene har skrevet og spilt de fleste rollene i NRK1-produksjonene Copacabana, Café Terje Engelsmo, Borettslaget, Hundehjørnet og Småbyliv.
I disse produksjonene møter vi figurer og skikkelser som allerede er klassikere i norsk TV-underholdning, blant annet borettslagsformann Roy Narvestad, motespesialist Yngve Freiholt, , dovakt Conrad Haugenli Osmundsen, finnen Piirka, innvandrergutten Ali og tidligere «Miss Vesterålen» Linda Johansen.

Robert Stoltenberg har også levert underholdningsinnslag med figurene sine i andres produksjoner – blant annet i første sesong av Anne Grosvolds program Grosvold, i Dan Børges programserie QuizDan, og på Idrettsgallaen. Fra 2013 til 2015 deltok han i tre sesonger av Underholdningsavdelingen på NRK1. Høsten 2017 kommer Narvestad tar ferie, en splitter ny serie der driftslederen etter 30 år i Borettslaget omsider innser at ferie kan være noe og derfor drar til Danmark, Kenya, Tyskland, Japan, England og Cuba – med de forviklinger det medfører.
For tiden jobber Robert Stoltenberg med en ny tv-serie, samtidig som han jevnlig drysser ut nye figurer og lager små høydepunkter på NRK Underholdnings Facebooksider.

En av landets mest populære underholdere og konferansierer

Robert Stoltenberg har skapt en rekke figurer og skikkelser som allerede er klassikere i norsk TV-underholdning, som for eksempel motespesialist Yngve Freiholt, borettslagsformann Roy Narvestad, dovakt Conrad Haugenli Osmundsen, finnen Piirka, innvandrergutten Ali, tidligere «Miss Vesterålen» Linda Johansen, cafévert Terje Engelsmo, den sørgende enken Hansine Snåsholmen, forretningsmannen Alf Limmonæs og presten Svein.

Figurene er mye brukt i næringsliv og eventbransje som muntert innslag og avbrekk i faglige programmer, eller som konferansier der han bruker sine ulike alter egos til å binde programmet sammen.

Robert Stoltenberg skreddersyr sine innslag og tilpasser innhold og opplegg den virksomheten han skal til, deres tema og målgruppe.

Nominert til Gullruten flere ganger, og gjorde rent bord i 2002

Robert Stoltenberg skriver alt materiale selv, og er antagelig en av Norges fremste manusforfattere og skuespillere. Han er i tillegg en svært dyktig radiomann og regissør for film og fjernsyn. Stoltenberg har hatt regien på et 60-talls promotion filmer for NRK fjernsynet, og han har blitt nominert til Gullruten for beste fjernsynsprogram 3 ganger. I 2002 gjorde Robert Stoltenberg nærmest rent bord:
I tillegg til den ærefulle publikumsprisen Folkets TV-favoritt, tok han prisene for Årets nyskaper og Beste mannlige skuespiller, alle for sin innsats i Borettslaget. Selve programmet ble kåret til Beste humorprogram/satire.
I 2002 vant også Robert Stoltenberg klassen Beste mannlige revy- og komedieartist under Komiprisen.

Robert Stoltenberg

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen