Jørgen Skavlan

Jørgen Skavland

Jørgen Skavlan er lege, foredragsholder, forfatter og debattant. Han er født i 1957, og etter medisinstudier i Dublin og Oslo var han mangeårig skjærgårdslege på Helgelandskysten. Nå er han fastlege i Oslo.

I 2011 skrev Dagsavisen på forsiden at Jørgen Skavlan …turde å tale der andre tier, og akkurat det tar han med seg inn i sine foredrag: Frisk nok for livet er et foredrag i skjæringspunktet mellom standup og vitenskapelig forelesning, en uvanlig kombinasjon som kombinerer latter og refleksjon.

Jørgen Skavlan er kåret til Årets foredragsholder i 2004. Han fikk allmennlegeprisen i 2010 og ble av Dagens Medisin i 2011 kåret til helse-Norges 20. mektigste.

Omtale av Jørgen Skavlan’s foredrag:

Frisk nok for livet

Foredraget Frisk nok for livet har som undertittel …om det å våkne sengeliggende. Foredraget dreier seg vel så mye om nordmenns folkesjel som våre holdninger til det å være syk. Skavlan ser på oss alle fra et internasjonalt perspektiv og sammenligner vår samfunnsutvikling med det vi finner ute i den store verden:

  • Hvor tilfredse er vi egentlig selv om FN sier at vi bor i det beste landet på kloden?
  • Hva kan vi selv gjøre for å få det bedre, både på jobb og hjemme?
  • Kjenner vi særlig godt etter hvordan det er med helsa her til lands?
  • Er vår velferd bare til det gode?

Foredraget er ment som en vaksine mot helsens mistrøstigheter, og temaene Jørgen Skavlan tar opp bidrar ofte til videre diskusjon og sporer til holdningsendringer både på arbeidsplassen og hos individet.

Seminaret varer normalt rundt 75 minutter, uten pause.

Jørgen Skavland

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen