Anne Lindmo

Anne Lindmo

Anne Lindmo er landets ubestridte talkshowdronning! Hun er frilans journalist og programleder og har jobbet for NRK med en lang rekke ulike oppgaver. Hun startet som reporter i radio, fikk sin første programlederoppgaver i Nrk P3 før hun meldte overgang til tv.

Lindmo har vært programleder i Store StudioSommeråpent og Spellemann før hun inntok lørdagskvelden med sitt eget program Lindmo. Høsten 2018 overtok programmet sendeflaten etter Skavlan i NRK1’s gullrekke på fredagskvelden. Lindmo har hele fem ganger blitt kåret til landets beste programleder og er en av NRKs største og mest folkekjære profiler.

Lindmo er utdannet ved universitetet i Oslo og University of London, har en cand mag. i fagene fransk, sosiologi og idehistorie og en master i journalistikk. Hun er datter av en prest og en gymlærer, ble født i Sveits og vokste opp på Toten og i Bærum. Lindmo bor i Oslo med mann og to sønner.

Særdeles erfaren konferansier

Anne Lindmo er en særdeles erfaren konferansier. Hun har utviklet en bunnsolid formel i skjæringspunktet mellom uformell humoristisk tone og stødig faglig innsikt. Lindmo utmerker seg ved alltid å gjøre grundig forarbeid og jobber tett med kunder for å være godt orientert om tema og fagfelt for hvert oppdrag. Etter mange års virksomhet har hun solid innsikt i norsk næringsliv, forvaltning, forskning og politikk og har evne til å lede fagsamtaler og bransjedebatter på ytterst kompetent vis.

Lindmo kan binde sammen fagdager, konferanser og seminarer med introduksjoner, oppsummeringer, panelsamtaler og intervjuer. Hun tilbyr også spesiallagde talkshow for bedrifter, der utvalgte gjester samles på scenen til et ”Lindmo Live.” Innholdselementer, tema og spørsmål utarbeides i samarbeid med kunden og programmet kan ha varierende lengde. Showet kan også suppleres med musikk, kunstneriske innslag, film eller reportasjer.

Et ”Lindmo Live ”er et spennende og underholdende format som med hell kan erstatte eller bryte opp mellom foredrag og presentasjoner.

Foredrag med Anne Lindmo:

Mot til å lykkes

Anne Lindmo er landets ubestridte talkshowdronning. Hun ser tilbake på en lang karriere i Nrk, har jobbet både i radio og tv og deler nå sine erfaringer i et fremragende foredrag om mot, mot til å lykkes!

Det er aldri noe som gir deg drømmejobben din – den må du selv drømme frem, så må du våge – og til slutt må du jobbe. Som et beist.

I en alder av 40 år tok Anne Lindmo en stor og skremmende avgjørelse. Hun hadde en sikker jobb som programleder, men merket selv at hun hadde et større potensiale og en større drøm. Hun ønsket å skape sitt eget store talkshow i beste sendetid på NRK. Hun tok sjansen, sa opp jobben og startet arbeidet mot å nå drømmen. Etter lang og møysommelig kamp ble programmet en realitet, showet er nå blitt et av NRKs store flaggskip og Lindmo har hele fem ganger blitt kåret til Norges beste kvinnelige programleder

Foredraget tar for seg:

  • Aktive valg og ansvar for egen måloppnåelse.
  • Verdien av å bryte med andres forventninger og tørre å begynne på nytt.
  • Mening og kraft gjennom lagarbeid med andre.
  • Evnen til å fokusere og gleden ved å jobbe hardt.
  • Hvordan lede på en måte som får det beste ut av alle.
  • Kjerneverdier, mer enn tre fine ord som vedtas på seminar og puttes i en skuff.
  • Forbilder, lære av andre.

Anne formidler med stort engasjement og humor – her får publikum både en befriende latter, en høydose inspirasjon og solide refleksjoner til ettertanke. Foredraget tilpasses kunden: Både innledning og enkelte innholdselementer bearbeides slik at det passer til anledning og publikum.

Anne Lindmo

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen