Hilde Hummelvoll

Hilde Hummelvoll

Hilde Hummelvoll er en av våre dyktigste og mest erfarne programavviklere og konferansierer.

Hilde Hummelvoll, en inspirerende, morsom og profesjonell programleder/konferansier

Hun har vært tilknyttet NRK fra 1986 til 2011, og vært programleder for en imponerende lang rekke populære underholdningsserier og show som for eksempel TV-aksjonen (Kirkens Nødhjelp), Forbrukermagasinet, Frokost-TV (Med Nils Gunnar Lie), Lørdagsrarieté (Lørdagsshow med Knut Borge), Sveip (Fredagsshow med Tande P.), Så var det deg, da! (Artistportretter), På’n igjen (Lørdagsshow med Tande P), I Hummels vold (Artistportretter), Amandaprisen (Norske filmpriser), Åpent Hus (Fredagsshow), Frelsesarmeens Julekonsert,Forandring Fryder (Moro med interiør), Kaoskontroll, Dyrisk, Kvelden før kvelden og Sommeråpent.

Hilde Hummelvoll har også vært direktør i informasjonshuset Gazette, med ansvar for større events i norsk næringsliv. Hun har bred erfaring som konferansier for arrangementer av ulik art og størrelse.

Hilde er en inspirerende, morsom og profesjonell programleder/konferansier. Hun vil gjerne være med i planleggingen, ikke minst når det gjelder dramaturgi og oppbygging av forestillinger, for å få et så godt resultat som mulig.

Hilde Hummelvoll

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen