Sven Mollekleiv

Sven Mollekleiv er antagelig mest kjent som Mr. Røde Kors, han var organisasjonens generalsekretær i 10 år og president i 9 år. Han er i dag Senior Vice President og Senior Adviser i DNVGL Group.

Inspirerende foredrag

Mollekleiv holder inspirerende foredrag, leder arrangementer og er en dreven og fagsterk konferansier. Tematisk er han opptatt av kompetanseledelse og av å tilrettelegge for at alle får brukt sin erfaring og sine ferdigheter optimalt til felles beste. God ledelse er en forutsetning for å lykkes i arbeidet for en bærekraftig framtid. Det er om å gjøre at alle ressurser blir brukt til at mennesker og miljø klarer seg selv. Beredskap er en tilstand. Et mål på handlekraft og samhandling for å forebygge, redusere, håndtere og lære av kriser.

A strong team brings out the best in each individual member!

Klimakrisen er en av vår tids største utfordringer. Mange bedrifter har for lengst startet utviklingen mot et grønnere skifte. Samtidig er det mange forhold som bremser utviklingen. Økonomiske interesser og mangel på politisk vilje, sammen med usikkerhet om utslippsutvikling og effektene av virkemidlene, forsinker måloppnåelsen. I dette problemkomplekset er det også en fare for maktmisbruk og korrupsjon. Mollekleiv snakker fagfundert og konkret om dette, og kan bidra til at din virksomhet kan utvikles ytterligere!

Sven Mollekleiv startet i DNV i 2001 som Corporate HR Director og medlem av konsernledelsen, og har senere hatt rollen som Head of Corporate Relations & Corporate Responsibility. Han har i tillegg vært selskapets ombudsmann i 14 år.

Parallelt har Mollekleiv vært styreleder i Frivillighet Norge og Global Dignity Norway, og vært styremedlem i blant annet Amnesty International Norge, Flyktningerådet og Red Cross Nordic United World College. Han har vært informasjonssjef og utviklingssjef i Norges Idrettsforbund, Marked- og mediasjef i Norges Fotballforbund, prorektor og styremedlem ved Norges Idrettshøgskole, styreleder i VIF Fotball og Manager for ishockeylandslaget. Du finner ytterligere informasjon om Sven Mollekleiv på hans egne sider: http://www.svenmollekleiv.com

Sven Mollekleiv

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen