Sigurd Granmark

Sigurd Granmark

Sigurd Granmark har bakgrunn som organisasjonsutvikler og ledertrener og har jobbet med salg og ledelse i både OKI Systems, Grohe as og ikke minst Adidas-Gruppen i Norge, som han ledet fram til markedsleder og beste Adidas-organisasjon i verden.

Sigurd Granmark’s foredrag:

Hvit Tiger

Hvit Tiger er navnet på alle Sigurds foredrag, men det finnes mange versjoner. Alle tilpasses oppdragsgiver og kan gjøres som heldagssamlinger.

Granmark er opptatt avledelse, lederskap og medarbeiderskap, og han er ekstremt opptatt av målenes verdi for gode prestasjoner – både i næringslivet og i idretten. I sine foredrag setter Sigurd fokus på verdien av tydelige mål og ikke minst hvordan man kommuniserer og forankrer disse. Han snakker om etablering av egen og felles lederfilosofi, om strategiutforming, modellering av verdens beste ledere, mestring av stress og press, ansvarliggjøring av de ansatte, verdien av verdier og hvordan og hvorfor du som leder må utvikle deg proporsjonalt med din virksomhet.

Sigurd Granmark sier:

«Tre ferdigheter er alle gode prestasjoners mor – fokus, gjennomføringskraft og endringsdyktighet. Alle er avgjørende for å lykkes.

  • Fokus representerer både mål og evnen til å fokusere.
  • Gjennomføringskraft kjennetegner de beste i både toppidrett og næringsliv. Det å gjennomføre, og å holde seg til planen som er lagt, kjennetegner de aller beste.
  • Endringsdyktighet er et evig krav i arbeidslivet, og er noe alle ledere ser etter hos nye medarbeidere.»

På en inspirerende, munter og energisk måte kan Sigurd hjelpe nettopp din virksomhet til å nå nye høyder. Ta kontakt for booking.

Sigurd Granmark

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.
  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Rull til toppen