I barndommen var Tom Nordlie innadvendt og forsiktig. Men farens tidlige bortgang førte til at han måtte ta ansvar. Viktige hendelser kan påvirke din evne til å ta ansvar og bli leder. Men denne evnen kan også utvikles gjennom riktig fokus – dersom DU vil!

Morsomme og engasjerende foredrag med Tom Nordlie

I dag er Tom Nordlie kjent for å holde morsomme og engasjerende foredrag, og involverer gjerne publikum underveis. Dette foredraget egner seg derfor godt for bedrifter som ønsker å gi ansatte inspirasjon og ny giv.

Tom ble landskjent da ODD rykket opp til Eliteserien under hans ledelse. Og flere oppturer skulle det bli – han gjenreiste Sandefjord som fotballby, han oppnådde opprykk og eliteserie-sølv med Start, cupmesterskap med Lillestrøm, cupfinale og sølv i serien med Avaldsnes. Han har reddet både Viking og Kongsvinger fra nedrykk, gjennom å raskt skape positive resultater.
Tom er også tildelt Kniksen-prisen for sitt arbeide.

I sitt foredrag deler Tom sin erfaring og sin lederfilosofi; om hvordan man kan snu motgang til medgang, om situasjonsbestemt ledelse, om involveringspedagogikk, om spenningsnivå, om konfliktløsning… pakket inn i humor, involvering og engasjement…

Dette er en god investering!