Styrk Fjærtoft er en svært erfaren og dyktig konferansier, møte- og debattleder, samt inspirerende motivator og foredragsholder. Intet mindre!

Startet sin karriere tidlig

Han startet sin veslevoksne karriere som 17. maitaler i hjembygda i Telemark da han var 12, og som 13-åring fikk han prøve seg som bladfyk i lokalavisa og bestemte seg for å satse på en fremtid innen media. Og slik ble det!

Gjennom 20 år som programleder og journalist i NRK og totalt over 30 år innen mediebransjen, har Styrk loset publikum gjennom talløse direktesendinger på radio og TV.

Med erfaring fra sitt eget talkshow STYRK live, VVP, Diskuteket, Norge Rundt, Dagsrevyen og Telemarkssendinga, vet Styrk Fjærtoft at programledelse er et fag som krever solide forberedelser for at resultatet skal bli framifrå!

Styrk Fjærtoft, en foredragsholder med en direkte stil, tilstedeværelse, humor og varme

Styrk Fjærtoft har en direkte stil og tilstedeværelse som grenser til det frekke om debatt blir til snikksnakk, men har samtidig humor, varme og respekt for de han arbeider med og for.

For Styrk Fjærtoft er det viktig å skape trygge rammer for innledere, gjester og debattanter slik at hver og en yter maks! Han er kjent for å være klar i talen:

Min erfaring er at med bygdemål og bunad slipper man unna med det meste!

De siste årene har han jobbet som programleder, konferansier og debattleder for både privat næringsliv og offentlige aktører gjennom sitt eget selskap CIRKUS AS.

Motivasjonsforedraget CTRL ALT DELETE

Han har også fått smake livets mørke og utfordrende sider, og gjennom motivasjonsforedraget CTRL ALT DELETE forteller han sin uhyre sterke historie om hva som måtte til for å finne veien tilbake til livet etter at Supermann daua og gleden forsvant i 2008:

En dag i 2008 gikk han fra jobben i NRK-huset som vanlig – han kom aldri tilbake. Gleden var borte. NRK-mannen som en gang hadde sitt eget TV-talkshow gikk i bakken med et brak, låste døra og tok ikke telefonen. Over natta ble alt meningsløst. Selvtilliten var borte og livet raknet.

Ctrl Alt Delete er definitivt ingen heltehistorie for deg som er vellykket og vil polere den falske fasaden. Dette er den ærlige historien om Styrk sterk svak – dette er foredraget som på godt og vondt motiverer deg til å ta styringen over eget liv og leve drømmen.

Ctrl Alt Delete egner seg godt på dagtid som del av en konferanse eller ledersamling hvor man trenger motivasjon og ettertanke som står stødig på egne ben, eller som en tankevekkende og inspirerende avslutning på internarrangementer og kompetanseprogrammer.

NB: Styrks historie har en tendens til å røre ved folk og kalle på både latter og tårer, ikke helt ulikt selve livet. Han opplever at folk har sagt opp fast jobb og restartet livet for å leve drømmen etter å ha hørt Ctrl Alt Delete – dét er den største takken han kan få for å stille seg så naken!

Varighet: 45-60 minutter.