Steinar Lyse har vært en velkjent og aktiv humorist og tekstforfatter i norsk underholdningsbransje i snart en mannsalder.

Han kommer fra Stavanger, og har sin bakgrunn fra revyguppa Løgnaslaget. Han har også spilt i en lang rekke show og revyer i både Oslo, Bergen, Haugesund og Kristiansand. Steinar har vært med på å starte kultur-og revyscenen Stavangeren i Stavanger, hvor han i flere år var booking- og programansvarlig. Han har også jobbet bak scenen som regissør og medprodusent.

De siste årene har Steinar holdt en lang rekke foredrag rundt omkring i landet.

Omtale av Steinar Lyse’s foredrag:

Bli bedre på deg selv!

Foredraget Bli bedre på deg selv! er skrevet og blir fremført av komikeren, tekstforfatteren og revyartisten Steinar Lyse, og blir av tilhørere beskrevet som underholdende, inspirerende og ikke minst matnyttig. Kort sagt et underholdende og meningsfullt innspill på de fleste typer konferanser og seminarer.

Formålet med foredraget er nettopp at du skal få lyst til å bli en enda bedre og hyggeligere person å jobbe sammen med.. Du skal bli en som både utfordrer og inspirerer de du jobber sammen med. Uansett hva du jobber med.

Hvor mange ganger til dagen sier du «Ha en fin dag»? Hvis du virkelig ønsker at dine kunder og medarbeidere skal få en fin dag må du starte med deg selv. Det er bare DU som kan gjøre noe med trivselen på arbeidsplassen. Du skal være med å lage en fin dag på jobben.

Tenk deg litt om. Hva bidrar du med? Er du flink til å verdsette dine medarbeidere? Hva tror du folk mener om deg? Hva er ditt omdømme? De fleste firma jobber for å få et bra omdømme. Hvordan jobber du med ditt omdømme?

Gjør noe med deg!

Å mangle humor er å mangle ydmykhet.

Humor er et glimrende verktøy til å skape trivsel og god kommunikasjon. Det er viktig å ta vare på humoren, og ikke minst de personene som bruker smil og latter på en inkluderende måte. Du skal ikke være redd for vise følelser i form av smil og latter. Smil og latter er tegn på trygghet. De du smiler og ler sammen med er dine beste venner og kolleger.

Latteren har definitivt kommet for å bli. Vil du være med på å skape trivsel må du være villig til å by på deg selv.

Slipp latteren løs det er vår!

Dette foredraget kan eventuelt deles opp i to avdelinger med gruppe- eller plenumsdiskusjon. Innholdet fungerer også som tema i konferansieroppdrag.

Ikke kast bort pengene på trivsel!

For å trives må du drive med noe du liker og noe som også gir deg mening.

Steinar Lyse sier i sitt foredrag Ikke kast bort penger på trivsel! at det er på høy tid at trivselen på arbeidsplassen blir prioritert. Stress, utbrenthet og mangel på motivasjon skyldes ofte mistrivsel. Men det nytter lite å bruke penger på dyre kick-off, firmaturer o.l og håpe at fra nå av blir det trivsel på jobben. Det trenges trening og oppfølging også når det gjelder trivsel ellers kan penger brukt på ulike firmatilstelninger – bli penger rett ut av vinduet.

Det meste er opp til deg selv. Det er bare du som kan gjøre noe med trivselen. Hvis du og alle andre går og venter på noe skal skje, skjer det absolutt ingenting.