Robert Stoltenberg er en av Norges mest populære og folkekjære komikere. Han er tilknyttet underholdningsavdelingen i NRK, og er kjent fra programmene Copacabana, Café Terje Engelsmo og ikke minst Borettslaget. Han var også å se hver fredagskveld med muntre innslag i første sesong av Anne Grosvolds program Grosvold. For tiden er han aktuell i Underholdningsavdelingen, som er inne i sin 3. sesong på NRK1.

Robert Stoltenberg, mye brukt som konferansier

Robert har skapt en rekke figurer og skikkelser som allerede er klassikere i norsk TV-underholdning, som for eksempel motespesialist Yngve Freiholt, borettslagsformann Roy Narvestad, dovakt Conrad Haugenli Osmundsen, finnen Piirka, innvandrergutten Ali, tidligere «Miss Vesterålen» Linda Johansen, cafévert Terje Engelsmo, den sørgende enken Hansine Snåsholmen og forretningsmannen Alf Limmonæs.

Robert er mye brukt i næringsliv og eventbransje som muntert innslag og avbrekk i faglige programmer.

Nominert til Gullruten flere ganger

Robert Stoltenberg skriver alt materiale selv, og er antagelig en av Norges fremste manusforfattere og skuespillere. Han er i tillegg en svært dyktig radiomann og regissør for film og fjernsyn. Stoltenberg har hatt regien på et 60-talls promotion filmer for NRK fjernsynet, og han har blitt nominert til Gullruten for beste fjernsynsprogram 3 ganger.