Kari Jaquesson er «Hele Norges» personlige trener og når et bredt publikum med sine radio- og tv program. Hun har akkurat avsluttet innspillingen av tv-serien En ny start, som kommer på TVNorge våren 2013. I 11 programmer følger hun ti superovervektige personers kamp for et lettere liv gjennom et helt år.

Kari Jaquesson blir beskrevet som en «fitness pioner». Det sies at hun kan motivere en stein til å trimme, og hun er en profilert meningsytrer innen kosthold, trim og livsstil – ofte med humoristisk vri:

 • Skilsmissestatistikken hadde gått ned dersom folk hadde spist litt oftere!
 • Motto er «Litt gjør mye!»
 • Den gyllne middelvei er det beste middelet for å komme seg inn på en sunnere livsstil.

Kari Jaquesson når hundretusener av mosjonister i året og er opptatt av at alle skal kunne komme i sin beste form noensinne – ikke presse seg inn i et forhåndsbestilt ideal! «Det som er så fint med Kari er at hun er sporty, men ser likevel ut som hun spiser middag hver dag» utbrøt en som deltok på et av Karis seminarer.

Hun er en ettertraktet foredragsholder innen mosjon, kosthold, helse, livsglede og motivasjon og holder presentasjoner på seminarer, kongresser og avspark. Flere bedrifter benytter Kari som primus motor for å øke deltagelsen i fysisk aktivitet blant sine medarbeidere. Humor og glimt i øyet gjør foredragene lystbetonte og nyttige!

Kari Jaquesson grunnla det første utdanningssystemet for aerobic instruktører i Norge og har etablert seg som en av Norges mest ettertraktede instruktører. Hun har introdusert mange fitnesstrender til Norge. Hun reiser i inn og utland for å utdanne og oppdatere instruktører og «vanlige» trimentusiaster gjennom kurser og masterklasser. Kari har gitt ut 7 bøker og 10 trimDVD’er.

Omtale av Kari Jaquesson’s foredrag:

Det gode liv – det er deg det kommer an på!

Hvem har sagt at man alltid må gjøre sitt beste? Blir det noen gang bra nok da, eller kan man rett og slett bare bestemme seg for å være lykkelig som man er, og ikke ta det så nøye til enhver tid?

I det store bildet er raushet til seg selv et gode. Å slippe ned skuldrene, unne seg et frikvarter, ikke gjøre noen ting – det er kanskje noe av det mest produktive du kan gjøre!

Bli med på en herlig anti-stress reise som lar skuldrene nærmest smelte og som gir både kropp og sjel et etterlengtet påfyll… Det kan hende at nettopp det å dagdrømme er det mest nyttige man kan ta seg til – innimellom!

Du er hva du spiser

I en tid hvor kalorier nærmest er et skjellsord og avisene flommer over av skrekkhistorier er det ikke lett å orientere seg.

 • Det viktigste er å spise bra slik at du har overskudd til å leve livet!
 • Ingen blir glad av å spise mat de ikke liker.
 • Du skal aldri gå sulten!
 • Du skal kose deg med dessert hver dag!
 • Mat er godt og kos og livsviktig for å holde seg sunn og frisk!

Kom og hør gamle myter bli avlivet slik at du kan kose deg med god samvittighet! Kari vil gi deg 10 tips som kan gjøre deg mer energisk, mer kreativ, mer bevisst på hva som virkelig er det beste for kropp, smaksløker og nytelse.

Foredragets varighet er 60 – 90 minutter.

Overskudd til hverdagen

Hva er kroppen din verdt? Vi pusser og gnir på biler og hus, men ditt viktigste aktiva er deg selv og ikke minst helsen din. Med en liten hverdagsinnsats kan du bli friskere, raskere, gladere og spenstigere. Her er en enkel bruksanvisning for hvordan du kan bake inn regelmessig trim i ditt eget liv, også på reiser, når du er trøtt, når du egentlig ikke gidder.

 • Hva er best for kondisjonen, hvor hardt skal man ta i?
 • Hva får fart på forbrenningen?
 • Når på døgnet er det best å trene?
 • Hva er personlig trening?

Dette og veldig mye mer skal Kari fortelle om. Motivasjonen til å komme i gang er forhåpentligvis på topp etterpå!

Foredragets varighet er 60 – 90 minutter.

Trim

Uansett om du er slappfisk eller spreking vil dette gi deg en kick-start du ikke ville vært foruten! Du trenger verken være koordinert eller danseløve for å bli med, men rytmefoten og musklene blir pirret.

Virkningen varer antagelig helt til midten av neste uke…