Jon Almaas trenger knapt noen nærmere presentasjon: Etter utallige avviklinger av NRK1’s fredagssuksess Nytt på nytt kjenner vi alle hans evner som munter og sprudlende konferansier. Jon ledet Nytt på nytt fram til jul 2016. Nytt på Nytt satte stadige seerrekorder og som på det meste hadde opp mot 1 350 000 seere under Jons ledelse. Jon forlot NRK i desember 2016, og er nå tilknyttet TvNorge og skal i gang med nye oppgaver der (han skal blant annet delta i TvNorges nystarting av suksessen Mandagsklubben).

Jon Almaas, en munter og sprudlende konferansier

Jon er en svært mye brukt konferansier og toastmaster i både næringslivet og offentlig sektor. Både i faglige sammenhenger og rene underholdningsarrangementer passer Jon som hånd i hanske. Jon opptrer også gjerne i smoking, ved anledninger som for eksempel private samtaler med politikere.

Tørrmopp, kaffekoking og byggemuskler

Variasjon er et stikkord når det gjelder Jons yrkeskarriere. Blant annet har Jon vist muskler i byggebransjen. I NRK har han gått stigen fra kaffekoking til programledelse. Dessuten har han en lang vaskekarriere bak seg, som sogar har resultert i bokutgivelse.

Men som Jon Almaas sier:

Tørrmopp er en tragisk blanding av moderne teknologi og klassisk rengjøring.

Jon Almaas har også mer eller mindre skjulte musikalske talenter – hans trekkspillferdigheter er i ferd med å oppnå mytestatus i enkelte kretser.

Har du behov for sikkert, munter og staselig avvikling av ditt arrangement, er Jon Almaas mannen.