Hilde Hummelvoll er en av våre dyktigste og mest erfarne programavviklere og konferansierer.
Hun har vært tilknyttet NRK fra1986 til 2011, og vært programleder for en imponerende lang rekke populære underholdningsserier og show som for eksempel TV-aksjonen (Kirkens Nødhjelp), Forbrukermagasinet, Frokost-TV (Med Nils Gunnar Lie), Lørdagsrarieté (Lørdagsshow med Knut Borge), Sveip (Fredagsshow med Tande P.), Så var det deg, da! (Artistportretter), På’n igjen (Lørdagsshow med Tande P), I Hummels vold (Artistportretter), Amandaprisen (Norske filmpriser), Åpent Hus (Fredagsshow), Frelsesarmeens Julekonsert,Forandring Fryder (Moro med interiør), Kaoskontroll, Dyrisk, Kvelden før kvelden og Sommeråpent.

Hilde har også vært direktør i informasjonshuset Gazette, med ansvar for større events i norsk næringsliv. Hun har bred erfaring som konferansier for arrangementer av ulik art og størrelse.

Hilde er en inspirerende, morsom og profesjonell programleder / konferansier. Hun vil gjerne være med i planleggingen, ikke minst når det gjelder dramaturgi og oppbygging av forestillinger, for å få et så godt resultat som mulig.