Erik Wold er en av landets skarpeste og mest erfarne journalister og programledere, med årelang erfaring fra NRK. Han har siden 1990 vært programleder for profilerte NRK-programmer som Dagsnytt Atten, Morgennytt, Frokost-TV, Standpunkt og RedaksjonEN. Fra 2010 til 2014 ledet han NRK1’s sentrale diskusjonsprogram Debatten. Han har dessuten ledet en rekke større direktesendinger i forbindelse med valg, nasjonale og internasjonale begivenheter.

Erik Wold som konferansier

Erik avvikler konferanser, seminarer og møter på en svært trygg og profesjonell måte, og han leder debatter og diskusjoner og sørger for at den røde tråden er tydelig gjennom hele arrangementet.

Han kan gjerne være behjelpelig med hele næringskjeden i et arrangement. Han kan bistå i forberedende programarbeid, sørge for tydeliggjøring og implementering av idé, mål og budskap, ha regi- og gjennomføringsansvar. Kan også sørge for evaluering og rapportering.

Har du behov for en vellykket avvikling av en konferanse eller konstruktiv debattledelse – eller begge deler – er Erik Wold mannen!