Elin Ørjasæter er en kjent og populær forfatter, foredragsholder og samfunnsdebattant. Hun skriver fast for Aftenposten, har vært programleder i Luksusfellen og er medlem i Kringkastingsrådet. Elin har stadig tydelige innspill om arbeidsliv, medier og politikk i debatter i radio/TV.

Elin har skrevet flere fagbøker om personalledelse. Hun er førstelektor på Høyskolen Kristiania (tidligere Markedshøyskolen) og har tidligere vært hodejeger, personaldirektør, informasjonssjef, forhandler i fagforening og barnebokforfatter, i omvendt kronologisk rekkefølge. Hun er utdannet Cand.philol med hovedfag i samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo.

Elin Ørjasæter, foredragsholder med glimt i øyet

Elin Ørjasæter deler generøst av egne erfaringer i sine foredrag, som serveres med et glimt i øyet til stor begeistring for salen! Hennes foredrag spenner over et vidt fagfelt, og inneholder blant annet følgende tema:

Kommunikasjon på jobben!

Et foredrag som gir latter i salen og ny læring. Om konfliktsky nordmenn og hvordan du kan bli mer direkte.

Personlighet på jobben: Hvem er du egentlig?

Om ulike personlighetstyper og hvordan du lykkes – og mislykkes – på jobben. Et forskningsbasert foredrag, men det skaper garantert latter i salen!

Er det lurt å være kvinne med killerinstinkt?

Også et forskningsbasert foredrag for folk som liker å le! Teorier om kjønnsforskjeller i arbeidslivet, og en del om knall og fall i Elins eget liv.

Hjelp, de ansatte er på Facebook!

Om sosiale medier og jobben. Foredraget passer for alle, men kan også skreddersys som et faglig seminar for HR-folk.

Faglige foredrag om rekruttering, nedbemanning og omorganisering.

Fagforedragene kan skreddersys for ledergrupper eller for alle ansatte. Innhold avtales med kunden på forhånd.

Hva kan vi lære av neanderthalerne?

Hva kan det moderne arbeidslivet egentlig lære av neanderthalerne? Ganske mye, ifølge Elin Ørjasæter – som i sine svært humoristiske og nyttige foredrag raust deler av sin fagkunnskap og forskning om ledelse, organisasjonsteori og hverdagserfaringer.