Eivind Smith har jobbet med salg og markedsføring på toppnivå i norsk næringsliv i mange år. Han har bakgrunn fra Ideal/Wasa, Bjellands, Kellogg Company, RIMI og Hakon Gruppen. Har drevet som selvstendig konsulent og foredragsholder siden 2001. Eivind ble kåret til Norges mektiskte markedsmann i 2001 av bladet Kampanje.

Eivind Smith har holdt foredrag både for landets største og minste bedrifter og virksomheter, og alle blir meget fornøyde – han garanterer stående applaus når han er ferdig! Han ble kåret til Norges beste foredragsholder gjennom tidene etter et foredrag i Norske Avisers Landsforbund. Han setter seg alltid svært grundig inn i hva bedriften er god på og hva dere utfordringer og målsetninger er, slik at foredraget er 100% tilpasset de som hører på.

Omtale av Eivind Smith’s foredrag:

Se deg i speilet

Eivind Smiths foredrag Se deg i speilet er et inspirerende og energisk foredrag for alle medarbeidere i bedriften, som handler om å tenke positivt, ta ting med godt humør og på denne måten øke salg og resultater.

Smith snakker om hvor viktig den enkeltes posisjon i organisasjonen og virksomheten er, og hvor avgjørende hver enkelt medarbeider er i forhold til virksomhetens totale profil og suksess. Det handler om kultur, holdninger, og gjennomføring av bedriftens strategi og oppgaver.

Smiths foredrag er normalt delt i tre deler:

  • Enkeltmenneskets rolle i bedriften
  • Utfordringene skreddersydd for den enkelte bedrift
  • Fokus på å være fornøyd med seg selv slik man er, og på at det du gir ut er det du får igjen.

Andre viktige stikkord er motivasjon, inspirasjon, hvor du henter energien til hverdagen fra, og ikke minst: Hva ligger det i det for meg og min virksomhet at jeg endrer atferd til bedre og mer positiv holdning og bedre humør?

Foredraget skreddersys hver enkelt oppdragsgiver, og er således en unik opplevelse – hver eneste gang.