Vår mest suksessrike fotballtrener gjennom tidene er igjen på banen og skaper historie! Som pressen skriver:

Det er noen som har det, og noen som ikke har det. Drillo har den udefinerbare X-faktoren!

Drillos spillestil er fremdeles et hett tema, akkurat som på 90-tallet. Men historien gjentar seg, og motstanderne må nok en gang bøye av og medgi at han har rett!

Hvordan klarer Drillo å motivere sine spillere til å vinne kamper som de på forhånd er dømt til å tape? Og hva kan du og din virksomhet lære av dette? Hvordan motiverer du deg selv og dine medarbeidere til å jobbe sammen, holde ut tunge arbeidsdager og nå målene dere har satt dere?

Drillo forteller om strategi, spisskompetanse, lagbygging, identifisering og fornyelse! Og han gir deg en innføring i hvordan du veileder dine ansatte til å yte sitt beste, og til å være stolte av arbeidet sitt. Det er faktisk mulig – du må bare bruke riktig teknikk og strategi!

Egil Olsen (f. 1942) er den mest suksessrike norske fotballtrener noensinne, og han har spilt aktivt for Østsiden, Vålerenga, Sarpsborg, Frigg og Hasle/Løren, og vært trener for klubbene Frigg (1972-74), Hasle/Løren (1975), Østsiden (1976), Fossum (1977), Lyn (1978), Aalesund (1979), Vålerenga (1998-1999) og Wimbledon (1999-2000). Han har for Norges Fotballforbund trent U21-laget fra 1979 til 1989, OL-laget i 1990 og herrelandslaget i perioden 1990-1998. Han har også vært trener for det irakiske landslaget. Olsen har den høyest mulige trenerutdannelse i Norge. Vinteren 2009 overtok Drillo altså det norske landslaget igjen, og han er nå ansvarlig for å bringe fotballgutta til VM.

Omtale av Egil Drillo Olsen’s foredrag:

Teambuilding

I seminaret Teambuilding øser Egil Olsen av sin mangeårige erfaring og kompetanse innen lagbygging og motivasjon. Det handler om stikkord som:

  • Kunnskap
  • Feedback
  • Laguttak
  • Spisskompetanse
  • Identifisering
  • Fornyelse

Seminaret har underhold mange allerede, spesielt på internmøter, kick-off, næringslivsseminarer og konferanser. Egnet tid er 1 1/2 time.