Dag Erik Pedersen er en meget ettertraktet og dyktig foreleser. Hans foredrag Aldri god alene er en reise i motivasjon og opplevelse, og det å stadig ville bli bedre.

Dag Erik Pedersen er en av våre mest fremtredende sportsjournalister og tv-fjes, og han er flittig brukt som intervjuer og direktesendingsavvikler i NRK1. Dag Erik behersker en lang rekke språk flytende, og har intervjuet en lang rekke prominente og velkjente artister og kulturpersonligheter i inn- og utland. Han er også et engasjert og virksomt menneske, og var senest sterkt involvert i Rod Stewart-konserten i Nevlunghavn sommeren 2007, til inntekt for Kreftforeningen.

Pedersen er, i tillegg til en fremragende og sterkt engasjerende foredragsholder, en ofte benyttet konferansier og toastmaster i både faglige og mer underholdende sammenhenger.

Omtale av Dag Erik Pedersen’s foredrag:

Aldri god alene

Dag Erik Pedersens foredrag Aldri god alene er en reise i motivasjon og opplevelse, og det og stadig ville bli litt bedre. Kan den lille gutten som ble sist i alle sykkelløp, bli kaptein på verdens beste profflag, er alt mulig!

Pedersen er opptatt av målsetting, og av det å snu negative opplevelser til å bli positive. Hans foredrag er bygget rundt følgende nøkkelord:

  • Finne forbedringer
  • Å være handlingsrettet
  • Bli stadig litt bedre
  • Skapte entusiasme og glød
  • Utvikle «ut av køen»-tankegang
  • Snu det negative til egen fordel
  • Levere kvalitet

Hele Pedersens foredrag Aldri god alene handler om denne prosessen.

Pedersen var kompromissløs når det gjaldt å oppnå resultater når han syklet aktivt. Slik tenker han også omkring det han gjør i NRK i dag også: Du er aldri bedre enn ditt siste resultat! Derfor må det skapes glød, engasjement og vilje til å lykkes. Aldri god alene er bygget opp rundt dette.