Julien S. Bourrelle

Julien

Canadiske Julien S. Bourrelle er utdannet rakettforsker og for tiden bosatt i Norge hvor han arbeider med sin doktorgrad. Han etablerte Mondå i 2013, et prosjekt med visjon om å gjøre Norge mer integrert og nordmenn mer sosiale.

Julien S. Bourrelle som foredragsholder og konferansier

Cracking the norwegian code

Cracking the norwegian code er et foredrag i skjæringspunktet mellom standup og vitenskapelig forelesning. Julien snakker muntert og inspirerende om norsk kultur, om nettverksbygging og om sosialisering – hans poeng er ganske enkelt at om vi forstår hverandres oppførsel, er det også lettere å kommunisere!

Det hele handler om å forstå hvordan mennesker fungerer. Internasjonaliseringen gjør at vi stadig må tilpasse oss nye måter å drive virksomhet på, og vi må i større og større grad kommunisere i multikulturelle miljøer. Da handler det om raskt å forstå sosiale koder, kommunisere på motpartens premisser og dra nytte av mangfoldet som finnes!

Som Bourrelle sier:

Mondå increases competitiveness of Norwegian businesses by improving communication within multi-cultural environments. We connect great people!

Julien S. Bourrelle er også en utmerket konferansier og fasilitator, og behersker norsk, engelsk, fransk og spansk flytende. Han avvikler både små og store konferanser på en faglig relevant og stilsikker måte. På Bourrelle’s egen webside (www.monda.no) kan alle interesserte følge prosjektet, og ikke minst få med seg utgivelsen The social guidebook to Norway som kom på markedet på tampen av 2014.

Foredraget varer fra 20 til 90 minutter, avhengig av ønske og øvrig program.

Julien S. Bourelle

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.
  • MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Rull til toppen