Cato Zahl Pedersen

Cato Zahl Pedersen

Cato Zahl Pedersen (1959) har en livserfaring som når godt frem til ledere og ansatte i virksomheter som behøver påfyll i en hektisk, utfordrende og/eller endrende hverdag. Han har mange og gode referanser fra virksomheter i så vel privat som offentlig sektor.

Etter en høyspentulykke i 1973 snudde livet seg for den pianospillende odelsgutten. Han så at det var ikke bare ham som endret seg, men omgivelsene forholdt seg også annerledes til en «annerledes».

Han har bevisst drevet en «Funksjonskamp» siden ulykken. Det har ført til 13 gullmedaljer i Paralympics (1980-94), ekspedisjon til Sydpolen (1994), verdens sjette høyeste fjell Cho Oyu (8.201 moh) i 2005 og snudde frivillig 200 meter under toppen av Mount Everest i 2007. For andres mestringsopplevelser har han bidratt til etablering og tre års ledelse av CatoSenteret – egen mestring i rehabilitering. Han har vært prosjektleder for «Gode hoder i arbeid», eiet av Abelia/NHO med hensikt å bidra til et større mangfold i arbeidslivet. Nå er han coach i Olympiatoppen.

Omtale av Cato Zahl Pedersen’s foredrag:

Begrensningene finnes kun i eget hode, mulighetene likeså

Med sin brede og lange livserfaring som «annerledes» fra sykeseng til Sydpol, kommer Cato Zahl Pedersen inn på viktige individuelle og teammessige suksesskriterier og drivkrefter for å lykkes. Uansett oppgaver og mål, er veien til resultatene den store opplevelsen. Han legger vekt på mulighetsorientering, planlegging, gjennomføringskraft, egen motivasjon, teamarbeid, samhandling mot felles mål og endringsvilje.

Tilbakemeldingene fra oppdragsgivere er at han treffer veldig godt hjerterota med et reflektert budskap som er relevant å overføre til egen virksomhet.

Foredrag tilpasser han gjerne til virksomhetens utfordringer og målgruppe. Seminarpartner, et management for foredragsholdere og artister

Cato Zahl Pedersen

For at vi skal kunne gi deg riktig pris, er det fint om du fyller ut skjema så detaljert som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Skroll til toppen